Bursa’daki 5 Markalı Konut Projesi

Bursadaki 5 markalı konut projesi




Bursa, Marmara bölgesinin en hızlı gelişen illerinden biri olarak önemli yatırımlar alan bir şehir olma özelliğine sahiptir. Modern mimariye uygun konut projeleriyle tüm yatırımcıların dikkatini çeken Bursa’da, inşaat sektörünün güvenilir firmaları tarafından en kaliteli inşaat malzemeleri kullanılarak yapılan bazı projeler öne çıkmaktadır.

AuraWest

Bursa’da temiz havası ve merkezi lokasyonuyla büyük ilgi gören Hasanağa’da bulunan Aurawest projesi kentin içinde olmasına rağmen farklı ve huzurlu bir dünyanın kapılarını aralıyor. 9.655 m² arazi üzerinde 1.520 m² yaşam alanına sahip olan projede 8,135 m² sosyal yaşam alanı ayrılmış bulunuyor. Konut sahibi olmak isteyen katılımcıların taleplerine uygun olarak 4+1 dubleks, 3+1 ve 2+1 normal kat olarak tasarlanan projede 3+1 bahçe dubleksi gibi farklı tip ve genişlikte daireler bulunuyor. Sosyal aktiviteler yönelik olarak yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları bulunan projede açık otopark ve 24 saat güvenlik kamerasıyla denetim olanağı sunuluyor.

Ekol Kent

Bursa’nın Balkan Mahallesinde projelendirilen Ekolkent, şehrin ilk ekolojik projesi olma özelliğine sahip. Ekolkent Elektrik üretimi, su geri dönüşümü ve atık ayrıştırma özellikleriyle geleceğe yatırım yapmak isteyenlerin ilgisini çekiyor. Bursa’nın batısında tabiatla iç içe bir yaşam olanağı sunan proje, 4.260 m² arsa üzerine 1.600 m² yaşam alanı, 2.250 m² otopark ve yeşil alanı kapsıyor.

Batı Vadi

İzmir yoluna bağlantısı bulunan bir lokasyonda bulunan Hasanağa, Bursa’nın batısındaki en görkemli konut projeleriyle dikkat çekiyor. Her geçen gün daha fazla prim yapan bölge, yatırım amaçlı konut satın almak isteyenler için olağanüstü avantajlar sunuyor. Fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları gibi sosyal aktivite alanlarının yanı sıra otopark ve güvenlik sistemleriyle de huzurlu bir yaşam vadediyor.

Efe Nüma

Bursa’nın en nezih semtlerinden biri olan Balat’ta bulunan proje, Balat orman parkının tam karşısına düşen bir konumda yer alıyor.. 29 adet daire ve 1 adet dükkândan meydana gelen proje sakinlerine lüks ve ayrıcalıklı bir yaşam vadediyor. 2,550 m² arsa üzerine butik bir proje olarak tasarlanan Efe Nüma Bursa’nın en marka konut projeleri arasında yer alıyor.

Koru Konakları

Efe inşaat tarafından projelendirilen diğer konut alanları gibi modern çizgilere sahip olan konut projesin, Koru Park AVM ‘ye oldukça yakın bir konumda yer alıyor. 10 blok üzerine inşa edilen 80 daireden oluşan projede açık yüzme havuzu, güneşlenme terası, fitness, sauna, sosyal tesisler ve yürüyüş parkurları mevcut. Ayrıca çocuk yüzme havuzu ve oyun alanlarıyla ebeveynlerin keyifli bir yaşam sürmesine olanak sağlayacak nitelikte.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tapuda Bulunan İhtiyati Haciz Ne Zaman Kalkar

Bursa Konut Pazarı