Dekoratif Sıva Modelleri

 

Dekoratif Sıva Modelleri

Yaşam alanlarını dayanıklı hale getirirken şık bir görünüm elde etmek dekorasyonun amaçlarındandır. Bunun için duvarlara uygulanan dekoratif sıva her iki unsuru da sağlar. Bu sıvanın her kesime hitap eden 300’e yakın renk ve desen seçenekleri bulunur.  

Dış cephelerde sık sık tercih model olan tane dokulu dekoratif sıva, ısı ve ses yalıtımı sağlar. Bu çeşitlere daha çok balkonlarda rastlanır. Taneli doku, dışarıdan gelen ses ve ısının belli bir kısmını absorbe eder.

Bu sayede daha sıcak ve sessiz ortamlar elde edersiniz. Çizgi dokulu dekoratif sıvanın görünümü ise taneli dokudan biraz farklıdır. Üzerinde düz çizgiler bulunan bu çeşitte ısı ve ses yalıtımının yanında, hoş bir görünüm verir. Az ışık alan iç mekânlarda daha aydınlık ortam için dekoratif cam sıva tercih edilir.

Dekoratif Sıva

Bunlar, yapısındaki cam parçalarla ışıktan daha çok yararlanmanızı sağlar. Bu sayede mekânlardaki depresif ve karanlık atmosfere çözüm olurlar. İpek sıva tercih edilen başka bir çeşittir. İpek sıvanın yapısında tekstil ürünleri vardır. İpek sıva uygulanan yerler, halı deseni gibi otantik görünür. Alçı modeller ise astar işlevi görerek duvarı pürüzsüzleştirir. Dekoratif sıva da diğer alternatifler ise desenli ve renkli çeşitlerdir. Renkli ve desenli seçenekler ile sizi yansıtan özgün ortamlar oluşturabilirsiniz. Onlarca farklı seçenek arasından yapacağınız tercihler ile kişiliğinizi duvarlara yansıtabilirsiniz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tapuda Bulunan İhtiyati Haciz Ne Zaman Kalkar

Bursa Konut Pazarı

Bursa’daki 5 Markalı Konut Projesi